Centre de Son de Tarragona

“Tot el que necessitaria és dormir bé”

Vostè ha sentit aquesta frase abans i, de fet, per a molts de nosaltres el poder dormir bé és quelcom relativament fàcil la majoria de vegades; però per a mil.lions de persones, adormir-se i poder mantenir-se dormits és tan difícil que la seva qualitat de vida i la seva salut poden patir serioses alteracions.

Malgrat que sempre s'ha reconegut que dormir bé és tan important com plaent, no ha estat fins les darreres dècades en que els avançaments mèdics han permès un millor coneixement del fenòmen del son, podent-se diagnosticar i tractar un ampli espectre de trastorns relacionats amb aquest.

Hom sap que milers de persones pateixen pel fet de no poder dormir bé a la nit o perquè s'adormen durant el dia. Mitjançant els serveis del "Centre de Son" de Tarragona, professionals que estudien aquests fenòmens intenten ajudar-les a restablir el son que necessiten.

 

Font: Vicipaedia                                                                                                       Data d'actualització: 25 de març de 2022

Registre Sanitari: E43913924

 

 

Santa Joaquima de Vedruna · 16 - A, Baixos 2ª · 43002 Tarragona T. 977 229 343
somnus@comt.es
· www.centredeson.com · Avís legal

Web Mèdic Acreditat. Veure més informació